За нас

Кои сме ние ?


“Янима-Транспорт и Логистика" ЕООД е водеща фирма специализирана в областа на транспорта на товарни превози и спедицията.

Нашата мисия


Нашата мисия е да Ви предложим дългосрочно партньорство и сътрудничество, Вашият товар да пристигне невредим и навременно при Вас или Вашият получател.

Нашият приоритет


Да Ви обслужим максимално бързо и ефективно, по всички Ваши логистични, транспортни и митнически въпроси, изникващи във Вашето ежедневие.

Янима-Транспорт и Логистика ЕООД е водеща фирма специализирана в областа на транспорта на товарни превози и спедицията. Релации от и до България както и вътрешни в България. Фирмата има направени застраховки “Отговорност на превозвача” и “CMR застраховка”, в случай на проблеми възникнали при осъществяване на транспортните договори. Фирма “Янима-Транспорт и Логистика ЕООД е създадена с цел да Ви обслужи по максимално най-бързия и ефективен начин, по всички Ваши логистични, транспортни и митнически въпроси, изникващи във Вашето ежедневие. Ние сме млад и амбициран екип, който Ви предлага дългосрочно партньорство и сътрудничество, базирано на лична всеотдайност и коректност, с единствената мисъл Вашият товар да пристигне невредим и навременно при Вас или Вашият получател.

Свържи се с нас още днес !

bg_BGBG